Karta

Urdaiazpiko Iberikoa labanaz ebakia

225€  –  1/2 Errazioa 14€

Karamelizatutako foie eta ahuntz-gazta terrina, sagar konpotarekin

20€

Antxoa gazituak baratxuri eta oliba-olioarekin

15€

Etxeko frito nahasiak

22€

Kroketa nahasiak

18€

Kroketak eta errabak

14€

Ganbak plantxan

26€

Barazkiak tenpuran Edabe murrizketarekin

19€

Onddo nahaskia

10€

Bakailao tortila

9€

Parrilan erretako olagarro entsalada

22€

Langostino entsalada

20€

Bakailao entsalada piper gorriekin

16€

Entsalada misto tradizionala
(Gure baratzeko letxuga, tipulin, tomate eta arrautza, atun, zainzuri eta azeitunekin.)

12€

Bakailaoa piper berdeekin

15€

Bakailao bizkaierara

17€

Legatz-kokotxak pil-pilean

30€

Legatza sagardo saltsan

20€

Arraina parrilan errea
 
Bixigua

92€/kg

Erreboiloa

82€/kg

Zapoa

56€/kg

Legatza

55€/kg

Bakailaoa

48€/kg

*Bi edo hiru lagunentzat pisuaren arabera

Moxal karrilerak saltsan patata purearekin

22€

Ahate bularkia sagar-konpotarekin

20€

Esneko txekor-sahieskia parrilan errea patata frijituekin

14€

Behi entrekota parrilan patata frijituekin

22€

Behi txuleta parrilan errea

50€/kg

Patata frijituak

5,00€

Entsalada berdea (letxuga eta tipulina)

5,00€

Pikillo piper gorriak

10€

Piper berdeak

5€

Arroz esnea

5,50€

Mamia

5,50€

Gazta, sagar-dultzea, intxaurrak, tejak eta zigarriloak

5,50€

Whiskey tarta

5,50€

Lourdesen gazta tarta (D.O. Idiazabal)

7,50€

Txokolatezko perlak

7,50€

Sagar-lotua

7,50€

Torrada tofe eta esne-gozoarekin

7,50€

Trufa tarta

7,50€

Arrautza-flana

7,50€

Apardun sorbetea

7,50€

 

Menua

  • Bakailao tortila
 
  • Bakailaoa piper berdeekin
 
  • Behi txuleta parrilan errea (ez dakar lagungarririk)
 
  • Gazta (D.O. Idiazabal), sagar-dultzea, intxaurrak, tejak eta zigarriloak
 
  • Sagardoa txotxetik eta ura (edo sagardo botila bat, edo ardo kopa bat, edo freskagarri bat)

42€/pertsona

*Gutxienez 2 pertsonentzat

  • Kroketak
 
  • Behi xerra eta patata frijituak
 
  • Postrea
 
  • Edaria

16€

*Karta honetako prezioek BEZa barne dute.
*Galdetu alergiei buruz.
arizia_platos_prueba_2_1
arizia_platos_prueba_2_23
arizia_platos_prueba_2_20
arizia_platos_prueba_2_16
arizia_platos_prueba_2_4
arizia_platos_prueba_2_7
arizia_platos_prueba_2_9
arizia_platos_prueba_2_17
arizia_platos_prueba_2_18
arizia_platos_prueba_2_10
arizia_platos_prueba_2_33
arizia_platos_prueba_2_5
arizia_platos_prueba_2_25
arizia_platos_prueba_2_24
arizia_platos_prueba_2_12
arizia_platos_prueba_2_13
arizia_platos_prueba_2_14
arizia_platos_prueba_2_22
arizia_platos_prueba_2_21
arizia_platos_prueba_2_6
arizia_platos_prueba_2_30
arizia_platos_prueba_2_29
arizia_platos_prueba_2_31
arizia_platos_prueba_2_27
arizia_platos_prueba_2_35
arizia_platos_prueba_2_11
arizia_platos_prueba_2_36
arizia_platos_prueba_2_37
arizia_platos_prueba_2_38
×