Karta
Hasierako platerak
Urdaiazpiko Iberikoa labanaz ebakia
225€ – 1/2 Errazioa 14€
Karamelizatutako foie eta ahuntz-gazta terrina, sagar konpotarekin
20€
Antxoa gazituak baratxuri eta oliba-olioarekin
15€
Etxeko frito nahasiak
22€
Kroketa nahasiak
18€
Kroketak eta errabak
14€
Ganbak plantxan
26€
Barazkiak tenpuran Edabe murrizketarekin
19€
Onddo nahaskia
10€
Bakailao tortila
9€
Entsaladak
Parrilan erretako olagarro entsalada
22€
Langostino entsalada
20€
Bakailao entsalada piper gorriekin
16€
Entsalada misto tradizionala
(Gure baratzeko letxuga, tipulin, tomate eta arrautza, atun, zainzuri eta azeitunekin.)
12€
Arrainak
Bakailaoa piper berdeekin
15€
Bakailao bizkaierara
17€
Legatz-kokotxak pil-pilean
30€
Legatza sagardo saltsan
20€
Arraina parrilan errea
Bixigua
92€/kg
Erreboiloa
82€/kg
Zapoa
56€/kg
Legatza
55€/kg
Bakailaoa
48€/kg
*Bi edo hiru lagunentzat pisuaren arabera
Haragiak
Moxal karrilerak saltsan patata purearekin
22€
Ahate bularkia sagar-konpotarekin
20€
Esneko txekor-sahieskia parrilan errea patata frijituekin
14€
Behi entrekota parrilan patata frijituekin
22€
Behi txuleta parrilan errea
50€/kg
Lagungarriak
Patata frijituak
5,00€
Entsalada berdea (letxuga eta tipulina)
5,00€
Pikillo piper gorriak
10€
Piper berdeak
5€
Postreak
Arroz esnea
5,50€
Mamia
5,50€
Gazta, sagar-dultzea, intxaurrak, tejak eta zigarriloak
5,50€
Whiskey tarta
5,50€
Lourdesen gazta tarta (D.O. Idiazabal)
7,50€
Txokolatezko perlak
7,50€
Sagar-lotua
7,50€
Torrada tofe eta esne-gozoarekin
7,50€
Trufa tarta
7,50€
Arrautza-flana
7,50€
Apardun sorbetea
7,50€
Menua
Sagardotegiko menua
-
Bakailao tortila
-
Bakailaoa piper berdeekin
-
Behi txuleta parrilan errea (ez dakar lagungarririk)
-
Gazta (D.O. Idiazabal), sagar-dultzea, intxaurrak, tejak eta zigarriloak
-
Sagardoa txotxetik eta ura (edo sagardo botila bat, edo ardo kopa bat, edo freskagarri bat)
42€/pertsona
*Gutxienez 2 pertsonentzat
Haurrentzako menua
-
Kroketak
-
Behi xerra eta patata frijituak
-
Postrea
-
Edaria
16€